Europeisk

etablering

Bakgrund och mål med vårt arbete

Vår kund har etablerat sig som ett banbrytande varumärke inom personbilssektorn i Europa med en disruptiv agenda. Vi har under en längre tid samarbetat och drivit flera olika projekt under etableringen:

  • Designa, utveckla och implementera en innovativ affärsmodell för nybilsförsäljning i Europa för att möta kundernas behov och uppnå försäljnings- och lönsamhetsmål.
  • Designa, utveckla och implementera en industrialiserad och skalbar affärsmodell för begagnade bilar i Europa, med syfte att uppnå liknande försäljnings- och lönsamhetsmål.

En snabbrörlig och utmanande miljö

Projekten har ställts inför och överkommit flera olika utmaningar:

  •  Att skapa och förverkliga en multikanal-strategi som utnyttjar styrkorna i både digitala kundgränssnitt och industriell effektivitet.
  • Att organisera och driva förändringsprogram i en dynamisk och konkurrensutsatt industri där aktörerna tävlar hårt om kundens lojalitet och uppmärksamhet.

Leverans på rekordtid

Affärsmodellen för begagnataffären i Europa har etablerats på rekordtid, vilket möjliggjorde snabb tillväxt och marknadsnärvaro. Affärsmodellen för nybilsförsäljning är redo för lansering och positionerar kunden för framgång i den europeiska marknaden genom att tillgodose kundernas behov och förväntningar på ett innovativt och effektivt sätt.

Vi har genomfört hundratals projekt tillsammans med våra kunder.

Leveransprocess 2.0Project type

Försäkringsplattform 2.0Business Transformation

Från kundinsikt till kundresaBusiness Transformation

Elnätets TransformationBusiness Transformation

Om bolaget

Responsible Growth Global AB
Organisationsnummer 559327-5299

© 2024 Responsible Growth Global AB

Kontakt

kontakt@responsiblegrowth.se